Suunnittelupalvelun perusta teknisessä laskennassa

Teollisuushankkeiden ja prosessien kehitystyön mahdollistaja


Keskitymme erityisosaamista vaativaan suunnittelupalvelun tarjontaan. Olemme kiinnostuneita siitä, mitä ja miksi ollaan toteuttamassa sekä millä reunaehdoilla.


Nykyinen muotivirtaus teknologian mahdollisuuksista antaa ymmärtää, että tulevaisuuden haasteet ratkaistaan virtuaalisten maailmojen ja teknologioiden avulla. 


Me ajattelemme perinteisimmin.

Näemme, että suunnittelupalvelun perusta nyt ja tulevaisuudessa rakentuu hyvän koulutuksen, tutkimuksen ja osaamisen ympärille, jota uudet teknologiat voivat tukea. Ilman toimialan osaamista ja siihen sidoksissa olevan ympäristön tuntemusta, on vaikea hyödyntää teknologian antamia mahdollisuuksia.


Kokemus on tuonut näkökulman, että kaikki kulminoituu toimeksiannon perustaan ja vastuulliseen toimintaan. Mitä heikommat ja perusteettomat lähtötiedot – sitä heikommat edellytykset ovat onnistua. Hyvän perustan ja vastuullisen toiminnan kautta positiiviset vaikutukset heijastuvat kaikkeen tekemiseen suunnittelun eri osa-alueilla aina lähdöstä maaliin.


Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa positiivisesti tähän kehitykseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Vastuuhenkilöt

FP Solutions Oy
Y-tunnus 2914705-7
PL 3,
67101 KOKKOLA

Teollisuusratkaisujen myynti ja hankesuunnittelu


Tuomo Fabritius

tuomo.fabritius@fpsolutions.fi

045 149 2311

Tekninen laskenta ja suunnittelu


Janne Peltola

janne.peltola@fpsolutions.fi

050 471 1021
Tarjoamme kokemuksen ja teknisen laskennan osaamisen teollisuushankkeiden ja prosessien sekä laitekokonaisuuksien suunnitteluun. Tähän liittyvät eri tasoiset teknisen laskennan palvelut. Yhdessä asiakkaan prosessiosaamisen ja kokemuksen kanssa saamme aikaan tarpeeseen vastaavat oikeat ratkaisut.


Esimerkkejä toteutuneista projekteista!